ТИП СТРОИТЕЛСТВО
Тухла
Екрстри
Вода, Електрозахранване, Интернет, Кабелна телевизия, Панорама, Регулация
Етаж
3
ПЛОЩ
494.00 кв.м
Населено място
гр. Банско
Адрес
ул. „Глазне” № 17
ОКРЪЖЕН СЪД
Благоевград
ЧАСТЕН СЪДЕБЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ
Георги Николов Цеклеов
СРОК
от 25.08.2020 до 25.09.2020
ОБЯВЯВАНЕ НА
28.09.2020 09:00
Сканирани обявления
ОПИСАНИЕ

Предмет на публичната подан е сграда с места за настаняване, състояща се от сутерен, партерен етаж и три етажа с хотелски стаи с РЗП 494 кв. м. и урегулиран поземлен имот, върху който тя е построена. Сутеренът се състои от три складови помещения, които са на циментова замазка по под, мазилка по стени и таван на стоманобетонна плоча.  Партерния етаж се състои от магазин и апартамент, състоящ се от кухня с трапезария, спалня, санитарен възел и тераса, от която се подхожда към двора.  Подовата настилка е дюшеме и теракот, а стените са с мазилка. Санитарния възел е с фаянс и теракот. От терасата по външно стълбище се подхожда към двора. Магазина е с теракот по пода и мазилка по стени. На първи,  втори  и трети надпартерен етаж са обособени три апартамента и шест стаи за отдаване под наем. Апартаментите се състоят от коридор, дневна, спалня и тераса, а стаите от коридор, стая, санитарен възел и тераса. Подовата настилка е дюшеме  и теракот. Стените на първи надпартерен етаж са на шпакловка, а на втори и трети  - гипскартон. Санитарните възли са с фаянс  и теракот. На последния етаж санитарните възли са с окачени тавани – пана 60/60. Конструкцията на оценявания имот е монолитна, ст. бетонова с тухлени стени. Строителството е извършено през 1980г, но през 2007 г цялата сграда е надстроена.  Дограмата за цялата сграда е ПВЦ – цвят „тъмно кафява“. Покрива е скатен с битумни  керемиди. Отвън сградата е с изолация  и минерална мазилка, а за партерния етаж откъм улицата – облицовка от керамични плочки.  Отоплението е решено с парно на  котле на твърдо гориво и алуминиеви и панелни радиатори. Във вътрешния двор има изграден навес от дървена конструкция, покрит с керемиди и  пещ – барбекю. Дворното място е оградено с ограда  от  каменна зидария и дървени пана.

Обектът е с изградена инженерна инфраструктура, включваща водопровод, канализация, улична мрежа, телефонизация, транспортна достъпност. Имотът се намира в гр. Банско, на улица „Глазне” № 17 в непосредствена близост до сградата на Общината, Читалището, новопостроени хотели, офиси на много банки  и др. Районът е с напълно изградена инженерна инфраструктура. До оценявания имот има места за паркиране.

На осн. чл. 175 от ЗЗД след извършването на публичната продан на имота всички ипотеки върху него, както и всички вещни права, учредени след първата ипотека, се погасяват.

          Задатък в размер на 10 % върху началната цена на продаваемия имот, съгласно чл. 489 ал.1 ГПК за участие в проданта, се внася предварително по сметка на Частния съдебен изпълнител.

            Всеки наддавач посочва предложената от него цена с цифри и думи и подава предложението си с квитанция за внесен задатък в запечатан плик. Предложенията се подават в Районен съд гр. Разлог, което се отразява във входящия регистър /чл. 489 ал.4  ГПК/.

Георги Николов Цеклеов
РЕГ. № ЧСИ
702
Всички обяви за имоти на ЧСИ
Адрес
гр. Разлог, ул.”Бяла река” №14
Окръжен съд
Благоевград
Телефон
0747 80809
Мобилен телефон
0888975144
уебсайт